A világ legrosszabb autómentői – Top 5 (Videók)

 

1. Az első videóban egy szakképzett amerikai kolléga autómentés helyett totálkárosra tör egy jeges tóba borult pickupot. Számos módszerrel ki lehetett volna emelni onnan azt az autót, ezt az egyet kivéve. A szendvicsbe hajtás gyönyörű, a közönség reakciója priceless.

 

2. A következő jelenet bármelyik autómentést oktató tanfolyam hasznos segédanyaga lehetne. Ez történik amikor a szállított járművet nem rögzítjük az autómentő platójához és pontosan így nem szabad elindulni egy autómentővel, amúgy minden stimmel.

 

3. A kérdés csak az, hogy amikor először megreccsen az autó miért nem próbálkoznak valami mással? Mondjuk egy lapáttal eldobálni a havat… A lényeg 1:50-től.

 

4. Nem elég feltornászni egy járművet a platóra, épségben célba is kell juttatni. A gumimelegítős kormányrángatást autószállítás közben senkinek nem ajánljuk, főleg nem 100 km/h fölötti sebességnél.

 

5. Az utolsó videó -egyben személyes kedvencünk- egy autómentés köntösébe bújtatott színtiszta műalkotás, amelyben az alkotó végleg felrúgja az autómentés tradicionális szabályait.